[Diary] Трент Резнор и кришнаиты|Trent Reznor n Krisha Temple

В конечном итоге не так и важно, идти смотреть баскетбол в Дворце Спорт за 60 ре  – то есть гривен, конечно, а никаких не вот этих «ре», – или попадать случайно на день рождения подруги в кришнаитский храм на местный заменитель Нового Года.

Все равно в мини-юбке, гетрах и красной помаде. Все равно сижу на лестнице на малиновом кошельке и пишу статью про Трента Резнора, про кого же ще. В розовом ежедневнике. Внезапно.

В воздухе упорно пахнет вареными сосисками. Но я точно знаю, что это не могут быть они. Это же кришнаиты, ну какие сосиски в самом деле?

Начинаются приступы голода. На меня покосился какой-то послушник. Постойте-ка. Они тут как-то не так называются. Они тут… преданные?… В общем, как-то так. Говорят, готовили все эти торты 4-ро суток до этого. Молодцы такие.

Хотя кто знает – может эта такая вот революция в маленьком (или не таком уже и маленьком, судя по размерам)  киевском кришнаитском храме в… да я даже не знаю, что это за район! В общем – все вот например, думают, что это сладости, а тут – бах! – и сосиски! Голодное воображение, ну да.

Хотя  – что там те сосиски? Для размаха лучше бы мясо. И  с кровью.

+

In the end it doesn’t really matter – watch some basketball in Palac Sportu for the 60 ‘re’ – i mean, ‘gryven”, and no this ‘re’ , of course – or getting in the middle of my best friends birthday in Krisha Temle on some local version of New Year.

Anyways, in mini-skirt, gaiters and with red lipstick. Anyways sitting on the stairway on my pink wallet (for not so cold, yes) and writing article on Trent Reznor, who’s else? Andyes, in pink diary.

There’s this boiled sausages smell in the air. But I know, that it couldn’t be. It’s Krisha guys,  what sausages, anyways?

Hunger Panks starts. One of the obedients glanced at me. Though no, they’re called in some other fashion here. Like… devotees?  They say, for 4 days were preparing the cake for the event.

Though who knows – maybe this’s some kind of mini revolution in little  (or well, not so little) Kiev’s Krisha Temple in… oh gosh, I even don’t know, what it’s the district!.. But well, for example, all think that it’s sweets, and it’s like – kaboom! – sausages! Yeap, starving imagination.

But stop – why sausages? Better meat. And with blood.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: